Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΟ «Διομήδης» φτάνει στην Κρήτη. ΠΡΟΣΟΧΗ! στις ιρλανδικές διαβάσεις

Από απόψε αναμένεται ο «Διομήδης» να δείξει τα δόντια του στην Κρήτη. Το νέο αυτό καιρικό φαινόμενο κατεβαίνει από βόρεια με αρκετό κρύο, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πολύ θυελλώδεις ανέμους, αλλά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Τις επόμενες ώρες δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας: μειωμένη ταχύτητα αναμμένα τα φώτα πορείας υαλοκαθαριστήρες του οχήματός λειτουργικοί κ καθαροί αντιολισθητικές αλυσίδες αρκετά καύσιμα μόνο αναγκαίες μετακινήσεις Ωστόσο ήδη από τις προηγούμενες βροχοπτώσεις έχει παρατηρηθεί...
Stavroula12. January 2022
Από απόψε αναμένεται ο «Διομήδης» να δείξει τα δόντια του στην Κρήτη. Το νέο αυτό καιρικό φαινόμενο κατεβαίνει από βόρεια με αρκετό κρύο, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πολύ θυελλώδεις ανέμους, αλλά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά.

Τις επόμενες ώρες δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας:

  • μειωμένη ταχύτητα
  • αναμμένα τα φώτα πορείας
  • υαλοκαθαριστήρες του οχήματός λειτουργικοί κ καθαροί
  • αντιολισθητικές αλυσίδες
  • αρκετά καύσιμα
  • μόνο αναγκαίες μετακινήσεις

Ωστόσο ήδη από τις προηγούμενες βροχοπτώσεις έχει παρατηρηθεί άνοδο στην στάθμη των υδάτων και αυξημένη ροή στα σημεία του Δήμου όπου υπάρχουν  ιρλανδικές διαβάσεις, όπως στο σημείο της “Κληματαριάς” και της Κάτω Επισκοπής. Σχετικό δελτίο τύπου δόθηκε στη δημοσιότητα και από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ Γιώργο Αιλαμάκη.

 

 

 

Από επιτόπια αναγνώριση που πραγματοποίησε η Πολιτική Προστασία του Δήμου αναφορικά με τη κατάσταση των ιρλανδικών διαβάσεων από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις, διαπιστώθηκε αυξημένη ροή ομβρίων υδάτων σε συνδυασμό με τη ταχύτητα απορροής.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι δημότες να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή προσοχή, αποφεύγοντας τη διέλευση τους, έως ότου ομαλοποιηθεί πλήρως η στάθμη και η ταχύτητα του νερού.
Επισημαίνετε επίσης ότι τόσο η απορροή των ομβρίων υδάτων στο ποταμό Παντέλη , Σκλαβεδιάκου όσο και στα ρέματα περιοχής Λιβάδια, είναι κανονική.
Δεν έχουν αναφερθεί πλημμυρικά φαινόμενα και ζημιές στην επικράτεια του Δήμου.
ΕΦΙΣΤΑΤΑΙ η προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στο Βόρειο και Νότιο οδικό δίκτυο, λόγω πιθανών καταπτώσεων πετρών στο οδόστρωμα.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΠΠ
Αϊλαμάκης Γιώργος

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456