Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικά3,65 η καλύτερη μέχρι σήμερα τιμή πώλησης ελαιολάδου από τον Α.Σ. Σκοπής

Στις 12 Ιανουαρίου ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σκοπής προέβη σε διαγωνισμό για την πώληση 60 τόνων ΠΟΠ έξτρα παρθένου ελαιόλαδου επιτυγχάνοντας την καλύτερη μέχρι σήμερα τιμή για την επαρχία αλλά και μια από τις καλύτερες στην Κρήτη 3,65 euro. Από αύριο Παρασκευή 14/1 μπορούν όσοι παραγωγοί επιθυμούν να προσέρχονται στο γραφείο του συνεταιρισμού για να πουλήσουν. “Αν συνυπολογίσουμε την ποιότητα του ελαιόλαδου της περιοχής και την αναμενόμενη παραγωγή οι τιμές που έχουν διαμορφωθεί είναι σχετικά καλές....
Stavroula13. January 2022
2735facec1d89ee0a8d2497f18c9f8af_Generic

Στις 12 Ιανουαρίου ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σκοπής προέβη σε διαγωνισμό για την πώληση 60 τόνων ΠΟΠ έξτρα παρθένου ελαιόλαδου επιτυγχάνοντας την καλύτερη μέχρι σήμερα τιμή για την επαρχία αλλά και μια από τις καλύτερες στην Κρήτη 3,65 euro.

Από αύριο Παρασκευή 14/1 μπορούν όσοι παραγωγοί επιθυμούν να προσέρχονται στο γραφείο του συνεταιρισμού για να πουλήσουν.

“Αν συνυπολογίσουμε την ποιότητα του ελαιόλαδου της περιοχής και την αναμενόμενη παραγωγή οι τιμές που έχουν διαμορφωθεί είναι σχετικά καλές. Υπάρχει αισιοδοξία για περεταίρω ανοδική τους κίνηση” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπής, κ Νίκος Φυγετάκης.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456