Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΚαταστροφική για το Δήμο η μη απογραφή των δημοτών στο σύνολο τους. Ανοιχτός ο Δήμος το Σαββατοκύριακο για την διαδικασία

Καταστροφική θα είναι για το Δήμο η μη ακριβής απογραφή του πληθυσμού κάτι που μπορεί να αποφευχθεί μόνο με το ενδιαφέρον των ίδιων δημοτών. Λίγες μόνο ημέρες πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τα ποσοστά απογραφής δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Ή απογραφή του πληθυσμού είναι υποχρεωτική και διασφαλίζει την δυνατότητα μας ως δήμος να διεκδικούμε με αξιώσεις σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία για τον τόπο μας. “Είναι πολύ σημαντικό να απογραφούμε όλοι ώστε η Σητεία να ξεπεράσει...
Stavroula14. January 2022

Καταστροφική θα είναι για το Δήμο η μη ακριβής απογραφή του πληθυσμού κάτι που μπορεί να αποφευχθεί μόνο με το ενδιαφέρον των ίδιων δημοτών.

Λίγες μόνο ημέρες πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τα ποσοστά απογραφής δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Ή απογραφή του πληθυσμού είναι υποχρεωτική και διασφαλίζει την δυνατότητα μας ως δήμος να διεκδικούμε με αξιώσεις σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία για τον τόπο μας.

“Είναι πολύ σημαντικό να απογραφούμε όλοι ώστε η Σητεία να ξεπεράσει το καθοριστικό φράγμα των 20.000 δημοτών για να μπορεί να διεκδικεί έργα και επιχορηγήσεις για τους δημότες της. Θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι με την απογραφή μας η Σητεία να ξεπεράσει τα δεδομένα ενός “χωριού” είπε  χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αγωνία της μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, η αντιδήμαρχος Σητείας κα Ελένη Πλατανάκη.

Ο Δήμος θα παραμείνει ανοικτός και το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ με τους απογραφής στην ΕΛΣΤΑΤ  να είναι στη διάθεση των πολιτών για να απογραφούν.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2843340514,  2843340541,  2843340531, 2843340500

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456