Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΜελέτη NATURA 2000″Στραγγαλίζεται” η περαίτερω ανάπτυξη του τόπου”

Στην έκτακτη μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για την ειδική περιβαλλοντική μελέτη του Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας, χαρακτηριστική του προβληματισμού που επικρατεί ήταν η τοποθέτηση  του αντιδημάρχου Τεχνιτών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη. “Στραγγαλίζεται η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου ενώ αντίθετα σχεδιάζονται νέες κατασκευές  αιολικών πάρκων χωρίς να τίθεται κανένας περιορισμός σε αυτά. Για εμάς είναι προτεραιότητα η τουριστική ανάπτυξη του τόπου”. Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών...
Stavroula21. January 2022

Στην έκτακτη μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για την ειδική περιβαλλοντική μελέτη του Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας, χαρακτηριστική του προβληματισμού που επικρατεί ήταν η τοποθέτηση  του αντιδημάρχου Τεχνιτών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη. “Στραγγαλίζεται η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου ενώ αντίθετα σχεδιάζονται νέες κατασκευές  αιολικών πάρκων χωρίς να τίθεται κανένας περιορισμός σε αυτά. Για εμάς είναι προτεραιότητα η τουριστική ανάπτυξη του τόπου”.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του προς τους μελετητές για την διαμόρφωση της μελέτης εν αγνοία της τοπικής κοινωνίας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456