Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔυναμικές κινητοποιήσεις η απάντηση των κατοίκων του Παλαικάστρου στη μελέτη NATURA

Οι δυναμικές κινητοποιήσεις θα είναι η απάντηση των κατοίκων του Παλαικάστρου, στην ειδική περιβαλλοντική μελέτη του Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας, αν δεν ληφθούν υπόψη οι αντιρρήσεις τους. Αυτό δήλωσαν σήμερα με κάθε τρόπο φορείς, επαγγελματίες και  κάτοικοι της περιοχής στην συνάντηση που πραγματοποίησαν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε μια προσπάθεια να μην αφήσουν κανένα να αποφασίσει για αυτούς χωρίς αυτούς. Post Views: 1,059
Stavroula26. January 2022

Οι δυναμικές κινητοποιήσεις θα είναι η απάντηση των κατοίκων του Παλαικάστρου, στην ειδική περιβαλλοντική μελέτη του Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας, αν δεν ληφθούν υπόψη οι αντιρρήσεις τους.

Αυτό δήλωσαν σήμερα με κάθε τρόπο φορείς, επαγγελματίες και  κάτοικοι της περιοχής στην συνάντηση που πραγματοποίησαν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε μια προσπάθεια να μην αφήσουν κανένα να αποφασίσει για αυτούς χωρίς αυτούς.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456