Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚλειστές οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας και οι Παιδικοί Σταθμοί

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Γουλιδάκη αναστέλλεται προσωρινά για την Πέμπτη 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022 η λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας και Οροπεδίου Λασιθίου της Π.Ε. Λασιθίου. Πέμπτη και Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στις περιοχές όπου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ενώ σε όσα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν διά ζώσης, οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν μετά τη...
Stavroula27. January 2022
kleista

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Γουλιδάκη αναστέλλεται προσωρινά για την Πέμπτη 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022 η λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας και Οροπεδίου Λασιθίου της Π.Ε. Λασιθίου.

Πέμπτη και Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στις περιοχές όπου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ενώ σε όσα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν διά ζώσης, οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν μετά τη διενέργεια self test.

Επίσης ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής  Ανάπτυξης Σητείας  (Δ.Ο.Κ.Α.Σ), ανακοινώνει ότι Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της Σητείας και του Παλαικάστρου θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456