Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΟ Ν.Ο.Σ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των μελών του ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας  πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του. Ο πρόεδρος του ομίλου κ Νάσος Ζαγκότης αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ζήλο με τον οποίο Δ.Σ., εκπαιδευτές και μέλη συνεργάζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα, μίλησε με πολύ ενθουσιασμό για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς που προμηνύεται ιδιαίτερα δημιουργική. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης παραβρέθηκε και δεσμεύτηκε για την αμέριστη στήριξη...
Stavroula29. January 2022

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των μελών του ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας  πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ Νάσος Ζαγκότης αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ζήλο με τον οποίο Δ.Σ., εκπαιδευτές και μέλη συνεργάζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα, μίλησε με πολύ ενθουσιασμό για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς που προμηνύεται ιδιαίτερα δημιουργική.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης παραβρέθηκε και δεσμεύτηκε για την αμέριστη στήριξη των προσπαθειών του ομίλου από την πλευρά του Δήμου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456