Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΟ Δήμαρχος Σητείας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την μη έγκαιρη ενημέρωση στο θέμα της μελέτης NATURA

Σημείο αιχμής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, που είχε σαν μοναδικό θέμα την συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή προτάσεων στη δημόσια διαβούλευση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας επί της ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας, η καθυστερημένη ενημέρωση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αλλά και προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συγκεκριμένη μελέτη προκειμένου να υπάρξει  συντονισμένη και έγκαιρη αντίδραση. Επίσης οι δημοτικοί...
Stavroula31. January 2022

Σημείο αιχμής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, που είχε σαν μοναδικό θέμα την συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή προτάσεων στη δημόσια διαβούλευση του
Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας επί της ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης που
αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας, η καθυστερημένη ενημέρωση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αλλά και προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συγκεκριμένη μελέτη προκειμένου να υπάρξει  συντονισμένη και έγκαιρη αντίδραση.

Επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έθεσαν επιτακτικά το ερώτημα, ποιος γνώριζε και συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση με τους μελετητές η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο και κυρίως ποια ήταν  η θέση του απέναντι στην μελέτη.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζεβάκης επέλεξε να αναλάβει την πλήρη ευθύνη  χωρίς να κατονομάσει, ενώ γνωρίζει,  αυτόν ο οποίος είχε την πρώτη ενημέρωση αλλά δεν την μετέφερε έγκαιρα στις υπηρεσίες του Δήμου και στο Δημοτικό Συμβούλιο ως όφειλε.

Πολύ σημαντικό για την διαχείριση του θέματος είναι ότι παρατάθηκε η διαδικασία της διαβούλευσης      σχετικά με τις Προτάσεις Διαχείρισης των Περιοχών Natura 2000 μέχρι και την Τρίτη 15/02/2022.

Αποστολής σχολίων επί των τευχών της μελέτης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456