Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕπικαιροποίηση της μελέτης του Βιολογικού Μόχλους

“Ενόψει του νέου ΕΣΠΑ το οποίο θα ανοίξει το επόμενο εξάμηνο ο Δήμος Σητείας οφείλει να επικαιροποιήσει οποιοδήποτε έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω αυτού του προγράμματος”. Αυτή ήταν η δήλωση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ κατά την παρουσία του χθες στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας. Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΥΑΣ σε συνάντηση που είχε με τους μελετητές, παρουσία και του Δημάρχου Σητείας , προχώρησε στην επικαιροποίηση της μελέτης για...
Stavroula2. February 2022

“Ενόψει του νέου ΕΣΠΑ το οποίο θα ανοίξει το επόμενο εξάμηνο ο Δήμος Σητείας οφείλει να επικαιροποιήσει οποιοδήποτε έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω αυτού του προγράμματος”.

Αυτή ήταν η δήλωση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ κατά την παρουσία του χθες στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΥΑΣ σε συνάντηση που είχε με τους μελετητές, παρουσία και του Δημάρχου Σητείας , προχώρησε στην επικαιροποίηση της μελέτης για τον Βιολογικό του Μόχλους προκειμένου το έργο να περάσει στην επόμενη φάση της χρηματοδότησης του από το ΕΣΠΑ.

Στα πλάνα της ΔΕΥΑΣ υπάρχουν και άλλοι βιολογικοί όπως της Σφάκας, της Τουρλωτής, των Αχλαδίων για τους οποίους υπάρχει η ανάλογη προετοιμασία για την ένταξη τους στο προγραμμα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456