Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Γιάννης Πλακιωτάκης στηρίζει τη θέση του Δήμου απέναντι στην μελέτη NATURA

Στον Δήμο Σητείας βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ Μανώλη Κουτουλάκη. Τα θέματα που εκκρεμούν στο χαρτοφυλάκιο τους έθεσαν στον Υπουργό οι αντιδήμαρχοι Σητείας Γιώργος Αιλαμάκης, Νίκος Μακρυνάκης, Γιάννης Παπαδάκης και Ελενη Πλατανάκη καθώς και οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης και του Λιμενικού Ταμείου κ Μιχάλης Αντωνιδάκης. Αιτήματα εκ μέρους του ΔΟΚΑΣ μετέφερε στον Υπουργό και ο...
Stavroula5. February 2022

Στον Δήμο Σητείας βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ Μανώλη Κουτουλάκη.

Τα θέματα που εκκρεμούν στο χαρτοφυλάκιο τους έθεσαν στον Υπουργό οι αντιδήμαρχοι Σητείας Γιώργος Αιλαμάκης, Νίκος Μακρυνάκης, Γιάννης Παπαδάκης και Ελενη Πλατανάκη καθώς και οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης και του Λιμενικού Ταμείου κ Μιχάλης Αντωνιδάκης. Αιτήματα εκ μέρους του ΔΟΚΑΣ μετέφερε στον Υπουργό και ο πρόεδρος κ Κωστής Λυμπερίου.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης στάθηκε σε δυο μεγάλα θέματα, όπως τα χαρακτήρισε, που απασχολούν τη Σητεία που είναι ο ΒΟΑΚ αλλά και η προς διαβούλευση μελέτη NATURA.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456