Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΕντός της επόμενης εβδομάδας η χρηματοδότηση για το Πολυδύναμο Ιατρείο Μακρύ Γιαλού

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στον Μακρύ Γιαλό συνάντηση με θέμα συζήτησης το Πολυδύναμο Ιατρείο της περιοχής και η προσπάθεια υλοποίησης αυτού του σημαντικού έργου. Παρόντες στη συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Γουλιδάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Γιώργος Τσιφετάκης και Κώστας Ξενικάκης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, Πεύκων Νίκος Λατζανάκης, Λιθινών Βασίλης Γεωργουλάκης, Περβολακίων Ανδρόνικος Ζαχαράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταλυμάτων Μακρύ Γιάλου Νίκος Τζιρβελάκης, ο  Πρόεδρος της...
Stavroula7. February 2022

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στον Μακρύ Γιαλό συνάντηση με θέμα συζήτησης το Πολυδύναμο Ιατρείο της περιοχής και η προσπάθεια υλοποίησης αυτού του σημαντικού έργου.

Παρόντες στη συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Γουλιδάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Γιώργος Τσιφετάκης και Κώστας Ξενικάκης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, Πεύκων Νίκος Λατζανάκης, Λιθινών Βασίλης Γεωργουλάκης, Περβολακίων Ανδρόνικος Ζαχαράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταλυμάτων Μακρύ Γιάλου Νίκος Τζιρβελάκης, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων επαρχίας Σητείας Γιάννης Κακουράκης, ο  Πρόεδρος Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ανάληψης -Κουτσουρά-Μακρύ Γιαλού Μανόλης Καπετανάκης.

Για τη θετική έκβαση της συνάντησης μίλησε σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Προέδρος της Επιτροπής Υγείας κ Νίκος Καραμανωλάκης. “Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ Γιάννης Γουλιδάκης, εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε την απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ Σταύρου Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση του έργου του Πολυδύναμου Ιατρείου Μακρύ Γιαλού”.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456