Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Να ερωτηθεί η τοπική κοινωνία για τη μελέτη NATURA”

Τη θέση του Δήμου Σητείας και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας απέναντι στην μελέτη NATURA θα στηρίξει ο Bουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης, δήλωσε ξεκάθαρα κατά την επίσκεψη του στο Παλαίκαστρο την Παρασκευή το πρωί. Πολύ συγκεκριμένη ήταν η δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παλαικάστρου κ Νίκο Χατζηδάκη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ Γιώργο Αιλαμάκη και δημοτικούς συμβούλους. “Σε πρώτη φάση θα πρέπει να γίνει...
Stavroula11. February 2022

Τη θέση του Δήμου Σητείας και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας απέναντι στην μελέτη NATURA θα στηρίξει ο Bουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης, δήλωσε ξεκάθαρα κατά την επίσκεψη του στο Παλαίκαστρο την Παρασκευή το πρωί.

Πολύ συγκεκριμένη ήταν η δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παλαικάστρου κ Νίκο Χατζηδάκη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ Γιώργο Αιλαμάκη και δημοτικούς συμβούλους. “Σε πρώτη φάση θα πρέπει να γίνει μια διαβούλευση με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δήμο, τοπική κοινωνία, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει με αποτέλεσμα οι ειδικές περιβαλλοντικές μελέτες να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα. Θα πρέπει να υπάρξει μια σωστή καταγραφή και αποτύπωση για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και προς όφελος των πολιτών. Αν δεν επανεξεταστεί η μελέτη θα πρέπει να αποσυρθεί”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456