Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΈως της 05:00 ο εμβολιασμός στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητεία

Με πρωτοβουλία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται σήμερα σε Σητεία, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο  δράση για τον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 στο πλαίσιο του Εθνικού Εμβολιαστικού Προγράμματος κατά του ιού SARS-CoV-2 και υλοποιείται με την πολύτιμη συνδρομή των πέντε δήμων της Κρήτης, των υγειονομικών των Μονάδων Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του ΕΚΑΒ. Το εμβολιαστικό κλιμάκιο βρίσκεται στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας όπου την ευθύνη για τη δράση έχει...
Stavroula13. February 2022
3h dosh ailamakh
Με πρωτοβουλία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται σήμερα σε Σητεία, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο  δράση για τον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 στο πλαίσιο του Εθνικού Εμβολιαστικού Προγράμματος κατά του ιού SARS-CoV-2 και υλοποιείται με την πολύτιμη συνδρομή των πέντε δήμων της Κρήτης, των υγειονομικών των Μονάδων Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του ΕΚΑΒ.
Το εμβολιαστικό κλιμάκιο βρίσκεται στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας όπου την ευθύνη για τη δράση έχει το Νοσοκομείο Σητείας σε συνεργασία με το Δήμο.
Το εμβολιαστικό κλιμάκιο πλαισιώνεται από τον ιατρό κ. Σολιδάκη Νίκο και από τις νοσηλεύτριες κ. Στρατηγάκου Βασιλική και Μαρκάκη Κατερίνα.
Ο εμβολιασμός θα διαρκέσει έως της 05:00 μμ.
Ο Δήμος Σητείας και η αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τόσο στην 7η ΥΠΕ όσο και στο εμβολιαστικό κλιμάκιο που αν και αργία είναι κοντά στους δημότες καθώς επίσης και στο πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Μανώλη Λιλιμπάκη που διέθεσε το χώρο.
Συμβολικά ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης ήταν ο πρώτος που εμβολιάστηκε, στην σημερινή διαδικασία, με την τρίτη δόση του εμβολιασμού του.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456