Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΧάλκινο Μετάλλιο για το “Θείον Έλαιον” από την Bio-Sitia SA στον 8ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου

    Με μεγάλη συμμετοχή δειγμάτων Κρητικού ελαιολάδου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στο Ηράκλειο, ο 8ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου. Το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Σητείας Λασιθίου Κρήτης, με την επωνυμία “Θείον Έλαιον” από την #BioSitiaSA, απέσπασε το Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία των Βιολογικών Ελαιολάδων και αναδείχθηκε και ως το καλύτερο ελαιόλαδο του Νομού Λασιθίου. «Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από το βήμα της εκδήλωσης...
Stavroula22. March 2022
thion eleon foto ok
Athena 2022
   
Με μεγάλη συμμετοχή δειγμάτων Κρητικού ελαιολάδου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στο Ηράκλειο, ο 8ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου.
Το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Σητείας Λασιθίου Κρήτης, με την επωνυμία “Θείον Έλαιον” από την #BioSitiaSA, απέσπασε το Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία των Βιολογικών Ελαιολάδων και αναδείχθηκε και ως το καλύτερο ελαιόλαδο του Νομού Λασιθίου.
«Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από το βήμα της εκδήλωσης και υπογράμμισε πως «η συμμετοχή δεκάδων επιχειρήσεων και παραγωγών και το πλήθος των δειγμάτων που κατατέθηκαν στο φετινό διαγωνισμό, αποδεικνύει ότι μοιραζόμαστε τον κοινό στόχο για την ανάδειξη του κρητικού ελαιόλαδου σε σύμβολο της αγροτικής παραγωγής, ως ένα προϊόν ποιότητας με τυποποίηση και πιστοποίηση, άρα επώνυμο και με ταυτότητα» και υπογράμμισε χαρακτηριστικά «Ένα μπουκάλι επώνυμου ποιοτικού ελαιόλαδου μπορεί να μεταφέρει το μήνυμα της αυθεντικής Κρήτης, στα πέρατα της γης».
Ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης και σκοπό έχει την στήριξη και προβολή του ποιοτικού Κρητικού ελαιολάδου, όπως και την διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών κατά την ορθή διάθεση του προϊόντος στην παγκόσμια αγορά. Φέτος αξιολογήθηκαν 84 δείγματα από 56 τυποποιητές παραγωγούς από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, ενισχύοντας για μια ακόμη χρονιά το θεσμό του διαγωνισμού.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456