Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕπίσκεψη της Αντιδημάρχου καθαριότητας στον Μακρύ Γιαλό

Έπειτα από πρόσκληση του Εμπορικού και Επαγγελματικού συλλόγου Κουτσουρά- Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού, η Αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου Σητείας κ. Πλατανάκη Ελένη επισκέφθηκε την περιοχή για μία επιτόπου αυτοψία στα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της, ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν αλλά και την καθημερινότητα των δημοτών. Πραγματοποιήθηκε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση και δόθηκε η διαβεβαίωση  ότι τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή θα επιλυθούν. Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού και Επαγγελματικού συλλόγου...
Stavroula29. March 2022
kapetan.platanaki
Athena 2022
Έπειτα από πρόσκληση του Εμπορικού και Επαγγελματικού συλλόγου Κουτσουρά- Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού, η Αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου Σητείας κ. Πλατανάκη Ελένη επισκέφθηκε την περιοχή για μία επιτόπου αυτοψία στα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της, ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν αλλά και την καθημερινότητα των δημοτών. Πραγματοποιήθηκε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση και δόθηκε η διαβεβαίωση  ότι τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή θα επιλυθούν. Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού και Επαγγελματικού συλλόγου Κουτσουρά- Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού ευχαρίστησαν την κυρία Πλατανάκη για την συνεργασία και την διάθεση- αποφασιστικότητα που επέδειξε, να είναι δίπλα στους επαγγελματίες όπως και στους κατοίκους της περιοχής.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Εμπορικού και Επαγγελματικού συλλόγου Κουτσουρά- Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού ,ο Πρόεδρος Καπετανάκης Εμμανουήλ, Ο Β’ αντιπρόεδρος Αγγελάκης Γιώργος και το μέλος του ΔΣ Γοργολάκης Τίτος. Επίσης, παρόν ήταν ο Πρόεδρος της κοινότητάς Πευκών κ. Λαντζανάκης Νίκος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456