Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ γύρος της Κρήτης με μία Σανίδα. Ο Γιώργος Κλεινάκης σήμερα στις 4 στο λιμάνι της Σητεία

Με το μήνυμα «Η Αγάπη για τους γύρω μας πάνω σε μία Σανίδα!» ο Γιώργος Κλεινάκης αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα δύσκολο και ιδιαιτέρως σημαντικό εγχείρημα και να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό κάνοντας τον γύρο της Κρήτης κωπηλατώντας πάνω σε Σανίδα S.U.P.  Ο αθλητής  θα καλύψει απόσταση 650+ χλμ κάνοντας τον γύρο της Κρήτης, ξεκινώντας και τερματίζοντας στα Χανιά. Ο σκοπός της δράσης είναι η διάδοση του εθελοντισμού και η συγκέντρωση χρημάτων για μη κερδοσκοπικά...
Stavroula5. April 2022
athlitis sup
Athena 2022
Με το μήνυμα «Η Αγάπη για τους γύρω μας πάνω σε μία Σανίδα!» ο Γιώργος Κλεινάκης αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα δύσκολο και ιδιαιτέρως σημαντικό εγχείρημα και να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό κάνοντας τον γύρο της Κρήτης κωπηλατώντας πάνω σε Σανίδα S.U.P. 
Ο αθλητής  θα καλύψει απόσταση 650+ χλμ κάνοντας τον γύρο της Κρήτης, ξεκινώντας και τερματίζοντας στα Χανιά. Ο σκοπός της δράσης είναι η διάδοση του εθελοντισμού και η συγκέντρωση χρημάτων για μη κερδοσκοπικά σωματεία του νησιού και όχι μόνο.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας και όλη η πόλη της είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον Γιώργο Κλεινάκη σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 4 (ώρα που ενδέχεται να έχει αλλαγές λόγω των καιρικών συνθηκών) στο λιμάνι της Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456