Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία“Καλώς ορίσατε στην Πόλη του Ελαιολάδου”

Από την κατάμεστη αίθουσα του Sitia Beach City Resort & Spa, χθες το απόγευμα,  δόθηκε το σύνθημα για την επίσημη έναρξη του 7ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου « Αthena International Olive Oil Competition 2022» Έως και τις 9 Απριλίου τα φώτα όλα θα είναι στραμμένα στη Σητεία η οποία είναι και η διοργανώτρια πόλη για αυτή τη χρονιά. Στόχος όλων η ευκαιρία αυτή της Σητεία να φέρει τα πολυπόθητα αποτελέσματα και να αποτελέσεις την αφετηρία νέων...
Stavroula7. April 2022

Από την κατάμεστη αίθουσα του Sitia Beach City Resort & Spa, χθες το απόγευμα,  δόθηκε το σύνθημα για την επίσημη έναρξη του 7ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου « Αthena International Olive Oil Competition 2022» Έως και τις 9 Απριλίου τα φώτα όλα θα είναι στραμμένα στη Σητεία η οποία είναι και η διοργανώτρια πόλη για αυτή τη χρονιά. Στόχος όλων η ευκαιρία αυτή της Σητεία να φέρει τα πολυπόθητα αποτελέσματα και να αποτελέσεις την αφετηρία νέων δεδομένων για τον τόπο του ελαιολάδου.

Την έναρξη των εργασιών του διαγωνισμού τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, η Γενική Γραμματέας  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Χριστίνα  Καλογήρου, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ Μανώλης Θραψανιώτης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Χαριτάκης δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης καλωσορίζοντας τους επίσημους καλεσμένους, την κριτική επιτροπή και τους διαγωνιζόμενους υπογράμμισε της σπουδαιότητα της στιγμής για την Σητεία.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456