Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΠράξη κοινωνικής ευαισθησίας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σητείας

Για μια ακόμα φορά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σητείας έδειξε έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία προφέροντας αυτή τη φορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή. Μια σημαντική προσφορά που έρχεται να διευρύνει ακόμα περισσότερο το δίκιο απινιδωτών που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο. Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ Μανόλης Λιλιμπάκης παρουσίασε σήμερα τον νέο αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή ο οποίος τοποθετήθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, έξω από τα γραφεία...
Stavroula12. April 2022

Για μια ακόμα φορά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σητείας έδειξε έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία προφέροντας αυτή τη φορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Μια σημαντική προσφορά που έρχεται να διευρύνει ακόμα περισσότερο το δίκιο απινιδωτών που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ Μανόλης Λιλιμπάκης παρουσίασε σήμερα τον νέο αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή ο οποίος τοποθετήθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, έξω από τα γραφεία του Συλλόγου.

Την ικανοποίηση του για αυτή την κίνηση αλληλεγγύης εξέφρασε  ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης ενώ ο επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ και εκπαιδευτή κ Γιάννη Δασκαλάκη σημείωσε ότι η Σητεία είναι από τις λίγες πόλεις της Ελλάδας που έχουν τόσο διευρυμένο δίκτυο απινιδωτών.

“Ο συγκεκριμένος απινιδωτής έχει αγοραστεί από τις εισφορές των μελών του Συλλόγου σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συνδημότες” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος κ Λιλιμπάκης.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456