Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈφτιαξαν παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά

Τα Παιχνίδια του Κόσμου και το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθεια Σητείας σήμερα βρέθηκαν στο εργαστήριο δεξιοτήτων της 5ης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να κατασκευάσουν παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία θα χαρίσουν στο σχολείο τους. Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς της 5ης τάξης, έδωσαν στα παιδιά την αφορμή της συνεργασίας με στόχο την προώθηση της ανθρώπινης επικοινωνίας, τη διάδοση του...
Stavroula13. April 2022

Τα Παιχνίδια του Κόσμου και το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθεια Σητείας σήμερα βρέθηκαν στο εργαστήριο δεξιοτήτων της 5ης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να κατασκευάσουν παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία θα χαρίσουν στο σχολείο τους.

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς της 5ης τάξης, έδωσαν στα παιδιά την αφορμή της συνεργασίας με στόχο την προώθηση της ανθρώπινης επικοινωνίας, τη διάδοση του παιχνιδιού ως εργαλείου εκπαίδευσης, κοινωνικής και πολιτισμικής εξέλιξης, καθώς και την ευαισθητοποίηση σε σχέση με τις πρακτικές ανακύκλωσης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456