Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣε εξέλιξη οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας

Για την πορεία των εργασιών, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο Δημοτικό Στάδιο, ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκη κατά την επίσκεψη του στο χώρο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη και τον διευθυτή της Υπηρεσίας κ Νίκο Τσουκνάκη. Μετά από πολυετή καθυστέρηση ένα έργο πνοής για την Σητείας το οποίο περιμένουν καρτερικά όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, φαίνεται να παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Η τωρινή δημοτική αρχή...
Stavroula18. April 2022

Για την πορεία των εργασιών, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο Δημοτικό Στάδιο, ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκη κατά την επίσκεψη του στο χώρο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη και τον διευθυτή της Υπηρεσίας κ Νίκο Τσουκνάκη.

Μετά από πολυετή καθυστέρηση ένα έργο πνοής για την Σητείας το οποίο περιμένουν καρτερικά όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, φαίνεται να παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Η τωρινή δημοτική αρχή εξαρχής είχε θέση στις προτεραιότητες της την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η παρέμβαση που υλοποιείται στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας  δημιουργεί τις συνθήκες  για μια ολοκληρωμένη αθλητική υποδομή η οποία θα μπορεί να φιλοξένει τα αθλητικά σωματεία της περιοχής και θα έχει την δυνατότητα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Το έργο θα ολοκληρωθεί με την επιπλέον χρηματοδότηση για το στέγαστρο των κερκίδων και τη τοποθέτηση νέων φωτιστικών πυλώνων.

Σε βάθος μιας διετίας το Δημοτικό Στάδιο Σητείας θα είναι ένα κόσμημα για την περιοχή και σημείο αναφοράς για την νεολαία του Δήμου μας.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456