Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΘοδωρής Πατεράκης: Μεγάλα επιχειρηματικά παιχνίδια στην πλάτη της Σητειακής κοινωνίας

Για τα μεγάλα επιχειρηματικά παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της κοινωνίας της Σητείας αλλά και για την χρονική συγκυρία που ελήφθη η απόφαση από της Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων να εντάξει το έργο “Υβριδικό Αμαρίου” στα ειδικά έργα άμεσης προτεραιότητας, μίλησε στην τοποθέτηση του στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ Θοδωρής Πατεράκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Σητεία Μπροστά”. Ο κ Πατεράκης σημείοσε ότι θα πρέπει να υπάρξει μαζική αντίδραση από την τοπική κοινωνία αφού...
Stavroula28. April 2022

Για τα μεγάλα επιχειρηματικά παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της κοινωνίας της Σητείας αλλά και για την χρονική συγκυρία που ελήφθη η απόφαση από της Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων να εντάξει το έργο “Υβριδικό Αμαρίου” στα ειδικά έργα άμεσης προτεραιότητας, μίλησε στην τοποθέτηση του στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ Θοδωρής Πατεράκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Σητεία Μπροστά”.

Ο κ Πατεράκης σημείοσε ότι θα πρέπει να υπάρξει μαζική αντίδραση από την τοπική κοινωνία αφού πρώτα ενημερωθεί για τα παιχνίδια που παιζονται πίσω από την πλάτη της.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456