Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα στελέχη του Robinson Club στη Μονή Τοπλού και το Φοινικόδασος Βαι

Το ανατολικότερο σημείο της Κρήτης επισκέφθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της Robinson Club και οι Διευθυντές όλων των ξενοδοχειακών μονάδων της παγκοσμίου εμβέλειας εταιρείας. Η ομάδα του Robinson Club διαγράφει ήδη μισό αιώνα επιτυχημένης πορείας στον Ευρωπαϊκό τουρισμό με σημαντικά δείγματα γραφής και στην ανατολική Κρήτη με τη νεόδμητη τουριστική μονάδα 5 αστέρων «Robinson Club – Ierapetra», στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας. Τα στελέχη του Robinson Club περιηγήθηκαν στην Ιερά Μονή Τοπλού ενώ στη συνέχεια επιστέφθηκαν το Φοινικόδασος...
Stavroula5. May 2022

Το ανατολικότερο σημείο της Κρήτης επισκέφθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της Robinson Club και οι Διευθυντές όλων των ξενοδοχειακών μονάδων της παγκοσμίου εμβέλειας εταιρείας.

Η ομάδα του Robinson Club διαγράφει ήδη μισό αιώνα επιτυχημένης πορείας στον Ευρωπαϊκό τουρισμό με σημαντικά δείγματα γραφής και στην ανατολική Κρήτη με τη νεόδμητη τουριστική μονάδα 5 αστέρων «Robinson Club – Ierapetra», στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.

Τα στελέχη του Robinson Club περιηγήθηκαν στην Ιερά Μονή Τοπλού ενώ στη συνέχεια επιστέφθηκαν το Φοινικόδασος του Βαι και είχαν την ευκαιρία να απόλαυσαν ένα εξαιρετικό γεύμα στο Palm Beach Vai Restaurant το οποίο είχε επιμεληθεί ο διακεκριμένος Chef Χρήστος Λάππας.

Τους εκπρόσωπους της εταιρείας υποδέχθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τοπλου Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη και τον πατέρα Φιλόθεο, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γουλιδάκης Γιάννης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής στην ΠΕ Λασιθίου, κ Ανδρουλάκης Γιάννης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας  κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον κ Μανώλη Βρυγιωνάκη , Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456