Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΤα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη μας

Στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων και του προγράμματος “Ενεργός Πολίτης” και με αφορμή ένα σχετικό κείμενο στο μάθημα της Γλώσσας, τα παιδιά της Γ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας έλαβαν δράση “υιοθετώντας” και ομορφαίνοντας ένα παρτέρι κοντά στο σχολείο τους συμβάλλοντας  με αυτόν τον τρόπο και αυτά στην βελτίωση της εικόνας της πόλης στην οποία ζουν. Αφού καθαρίστηκε το σημείο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου τα παιδιά ανέλαβαν να φυτέψουν...
Stavroula20. May 2022

Στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων και του προγράμματος “Ενεργός Πολίτης” και με αφορμή ένα σχετικό κείμενο στο μάθημα της Γλώσσας, τα παιδιά της Γ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας έλαβαν δράση “υιοθετώντας” και ομορφαίνοντας ένα παρτέρι κοντά στο σχολείο τους συμβάλλοντας  με αυτόν τον τρόπο και αυτά στην βελτίωση της εικόνας της πόλης στην οποία ζουν.

Αφού καθαρίστηκε το σημείο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου τα παιδιά ανέλαβαν να φυτέψουν όμορφα, πολύχρωμα λουλούδια τα οποία τους προμήθευσε το τμήμα πρασίνου του Δήμου Σητείας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης η  κ Γιώτα Μαντούδη δασκάλα της τάξης μίλησε στα παιδιά για το πόσο σημαντικό είναι να είσαι ενεργός πολίτης και αυτό να το δείχνεις έμπρακτα προστατεύοντας το περιβάλλον.

Η κα Ελένη Πλατανάκη αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Σητείας βρέθηκε στο σημείο παρέμβασης των παιδιών για να τα ευχαριστήσει για την πρωτοβουλία τους αυτή σημειώνοντας ότι “αν όλοι ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους θα έχουμε μια πόλη πιο όμορφη”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456