Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠροστατευόμενοι οι οικισμοί Κατσιδώνι, Σίτανος, Καρύδι, Μαγκασά

Μετά από αίτημα του Δήμου Σητείας η Περιφέρεια Κρήτης έδωσε το “πράσινο φως” για τον χαρακτηρισμό ως προστατευόμενων των οικισμών Κατσιδωνίου, Σίτανου, Καρυδίου, Μαγκασά, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την ανάδειξη και προστασία τους. Πολύ σημαντική χαρακτήρισε αυτήν την εξέλιξη ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης αφού σκοπός του έργου είναι η διατήρηση και ανάδειξη, της ιδιαίτερης ιστορικής, πολεοδομικής, αρχιτεκτονικής, κοινωνικής και αισθητικής φυσιογνωμίας τους και την ένταξη τους σε θεσμικό πλαίσιο προστασίας τους. Από...
Stavroula23. May 2022

Μετά από αίτημα του Δήμου Σητείας η Περιφέρεια Κρήτης έδωσε το “πράσινο φως” για τον χαρακτηρισμό ως προστατευόμενων των οικισμών Κατσιδωνίου, Σίτανου, Καρυδίου, Μαγκασά, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την ανάδειξη και προστασία τους.

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε αυτήν την εξέλιξη ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης αφού σκοπός του έργου είναι η διατήρηση και ανάδειξη, της ιδιαίτερης ιστορικής, πολεοδομικής, αρχιτεκτονικής, κοινωνικής και αισθητικής φυσιογνωμίας τους και την ένταξη τους σε θεσμικό πλαίσιο προστασίας τους.

Από πλευράς Δήμου άμεσα θα κατατεθεί το σχετικό τεχνικό δελτίο για να προχωρήσει και η χρηματοδότηση του έργου ύψους 50.000euro.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456