Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία“H αυριανή είναι μια μεγάλη ημέρα για τη Σητεία”

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης υπενθυμίζοντας για ακόμα μια φορά την θέση του Δήμου και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας για τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις ΒΑΠΕ στην περιοχή και τους λόγους οι οποίοι επιβάλουν η αυριανή κινητοποίηση να είναι μια μεγαλειώδης κινητοποίηση. “Η αυριανή είναι μια μεγάλη ημέρα για τη Σητεία. Δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε σαν τοπική κοινωνία αν σεβόμαστε τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων, των Δημοτικών Συμβουλίων των...
Stavroula24. May 2022

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης υπενθυμίζοντας για ακόμα μια φορά την θέση του Δήμου και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας για τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις ΒΑΠΕ στην περιοχή και τους λόγους οι οποίοι επιβάλουν η αυριανή κινητοποίηση να είναι μια μεγαλειώδης κινητοποίηση.

“Η αυριανή είναι μια μεγάλη ημέρα για τη Σητεία. Δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε σαν τοπική κοινωνία αν σεβόμαστε τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων, των Δημοτικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Συμβουλίων. Είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να παρθούν οριστικά κάποιες αποφάσεις που θα καθορίσουν το μελλον αυτού του τόπου” είπε μεταξύ άλλων ο κ Ζερβάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456