Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΗ αλλαγή είναι στο χέρι των παιδιών

Ο Δήμος Σητείας και η Υπηρεσία Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης πραγματοποιούν τριήμερη δράση στην πόλη μας, 30-31/5 και 1/6, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας για τα οφέλη της ανακύκλωσης. Τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου βρέθηκαν στο κήπο της πόλης μας  για να ακούσουν, να ρωτήσουν και να διαμορφώσουν περιβαλλοντική συνείδηση φτιάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας. Η προσπάθεια ανακύκλωσης στον Δήμο μας συνεχίζεται...
Stavroula31. May 2022

Ο Δήμος Σητείας και η Υπηρεσία Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης πραγματοποιούν τριήμερη δράση στην πόλη μας, 30-31/5 και 1/6, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου βρέθηκαν στο κήπο της πόλης μας  για να ακούσουν, να ρωτήσουν και να διαμορφώσουν περιβαλλοντική συνείδηση φτιάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας.

Η προσπάθεια ανακύκλωσης στον Δήμο μας συνεχίζεται με ραγδαία αυξανόμενους ρυθμούς και τέτοιου είδους δράσεις να επηρεάζουν καθοριστικά τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων από όλους μας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456