Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟμόφωνα θετική απόφαση του Δ.Σ. για το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο του Γηροκομείου Σητείας

Ομόφωνα θετική γνωμοδότηση έδωσε χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας στο Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο για τον καθορισμό χώρου ανέγερσης του Γηροκομείου Σητείας (Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων), καθώς και των όρων και περιορισμών δόμησής του. Αφού προηγήθηκαν οι εγκρίσεις από το Τοπικό Συμβούλιο  αλλά και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τώρα το Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας με την ομόφωνη απόφαση του αυτή δίνει το “πράσινο φως” για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου. Μετά και από αυτή την...
Stavroula1. June 2022

Ομόφωνα θετική γνωμοδότηση έδωσε χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας στο Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο για τον καθορισμό χώρου ανέγερσης του Γηροκομείου Σητείας (Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων), καθώς και των όρων και περιορισμών δόμησής του.

Αφού προηγήθηκαν οι εγκρίσεις από το Τοπικό Συμβούλιο  αλλά και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τώρα το Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας με την ομόφωνη απόφαση του αυτή δίνει το “πράσινο φως” για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη φαίνεται να ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την τελική έγκριση από το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων(ΣΥΠΟΘΑ) προκειμένου να υπάρξει ένας ολοκληρωμένος φάκελος προς την Περιφέρεια για χρηματοδότηση και δημοπράτηση.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456