Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαH 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία στη Σητεία

Στη Σητεία βρέθηκε την Κυριακή το Μεσημέρι η 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία με ιστορικά οχήματα ΚΡΗΤΗ 2022. Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Οχημάτων Εποχής  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποίησε την 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία το τριήμερο 11-12-13 Ιουνίου. Την 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία Ιστορικών Οχημάτων ΚΡΗΤΗ 2022 στηρίξαν το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Δήμος Σητείας, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, οι Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.-Δ.Α.Ε.Α.Ν.,...
Stavroula13. June 2022

Στη Σητεία βρέθηκε την Κυριακή το Μεσημέρι η 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία με ιστορικά οχήματα ΚΡΗΤΗ 2022.

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Οχημάτων Εποχής  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποίησε την 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία το τριήμερο 11-12-13 Ιουνίου.

Την 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία Ιστορικών Οχημάτων ΚΡΗΤΗ 2022 στηρίξαν το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Δήμος Σητείας, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, οι Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.-Δ.Α.Ε.Α.Ν., η ANEKLINES, η NOS INSURANCE SERVICE και η AUTOFRONIMAKIS».

Πληρώματα από ολόκληρη την Ελλάδα έφτασαν στην Κρήτη πραγματοποιώντας συναρπαστικές διαδρομές εντός του Λασιθίου.

Συλλεκτικά, ιστορικά οχήματα βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Σητείας μεταφέροντας την διαφορετική αύρα της δικιάς τους μοναδικής ιστορίας.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ως μέλος και αυτός του Συλλόγου υποδέχτηκε τα πληρώματα στην Σητεία εκφράζοντας την πεποίθηση μια νέας δυναμικής επανεκκίνησης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456