Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑκόμα ένας απινιδωτής στο διευρυμένο δίκτυο του Δήμου Σητείας

Ένας ακόμα απινιδωτής ήρθε να προστεθεί στο ήδη διευρυμένο δίκτυο απινιδωτών του Δήμου Σητείας. Ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτατα αναπτυσσόμενα δίκτυα όπως μας ενημερώνει ο εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών κ Γιάννης Δασκαλάκης, αφού σε ακτίνα διακοσίων μέτρων από οποιοδήποτε σημείο εντός της πόλης μπορεί να χρησιμοποιηθεί απινιδωτής αν παραστεί ανάγκη. Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής που τοποθετήθηκε στις εγκαταστασεις του κλειστού γυμναστηρίου  Μπάσκετ των λυκείων της πόλης ήρθε μετά από ενέργειες της Διοίκησης του Σητειακού Αθλητικού...
Stavroula23. June 2022

Ένας ακόμα απινιδωτής ήρθε να προστεθεί στο ήδη διευρυμένο δίκτυο απινιδωτών του Δήμου Σητείας.

Ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτατα αναπτυσσόμενα δίκτυα όπως μας ενημερώνει ο εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών κ Γιάννης Δασκαλάκης, αφού σε ακτίνα διακοσίων μέτρων από οποιοδήποτε σημείο εντός της πόλης μπορεί να χρησιμοποιηθεί απινιδωτής αν παραστεί ανάγκη.

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής που τοποθετήθηκε στις εγκαταστασεις του κλειστού γυμναστηρίου  Μπάσκετ των λυκείων της πόλης ήρθε μετά από ενέργειες της Διοίκησης του Σητειακού Αθλητικού Ομίλου ανταποκρινόμενο του Υπουργείο Υγείας σε σχετικό αίτημα που κατατέθηκε.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456