Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο μέλλον της Σητείας έρχεται δια θαλάσσης

To ταχύπλοο Marina Wonder 38 μέτρων με σημαία Μάλτας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι της Σητείας  και θα παραμείνει μέχρι τις 4 τα ξημερώματα δίνοντας άλλη αίγλη στην εικόνα του. Καρτερικά η ευρύτερη περιοχή της Σητείας περιμένει την ημέρα που τέτοιου είδους επισκέψεις θα είναι ρουτίνα και δεν θα αποτελούν αξιοθέατο λίγων ωρών. Έχουμε πει και άλλη φορά ότι ίσως το μέλλον της περιοχής έρχεται δια θαλάσσης αφού όλες οι άλλες περιπτώσεις μοιάζουν ανέφικτες. Ο...
Stavroula23. June 2022

To ταχύπλοο Marina Wonder 38 μέτρων με σημαία Μάλτας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι της Σητείας  και θα παραμείνει μέχρι τις 4 τα ξημερώματα δίνοντας άλλη αίγλη στην εικόνα του.

Καρτερικά η ευρύτερη περιοχή της Σητείας περιμένει την ημέρα που τέτοιου είδους επισκέψεις θα είναι ρουτίνα και δεν θα αποτελούν αξιοθέατο λίγων ωρών.

Έχουμε πει και άλλη φορά ότι ίσως το μέλλον της περιοχής έρχεται δια θαλάσσης αφού όλες οι άλλες περιπτώσεις μοιάζουν ανέφικτες.

Ο σχεδιασμός για τις προβλήτες στον κόλπο της Σητείας, ο οποίος πρόσφατα πέρασε από την τελική διαβούλευση με συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων,  αναμένεται να αναβαθμίσει το ρόλο του λιμανιού της Σητείας το οποίο θα μπει στο “χάρτη” του yachting και των σκαφών αναψυχής, με πολλαπλά άμεσα και έμμεσα οφέλη για το Δήμο, τις τοπικές επιχειρήσεις και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Να θυμίσουμε ότι οι προβλήτες θα είναι μόνιμου χαρακτήρα και όχι εποχιακής χρήσης, με πλήρη ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των σκαφών και θα δημιουργήσουν 110 νέες θέσεις για αγκυροβόλιο αλιευτικών σκαφών και σκαφών αναψυχής πολλαπλασιάζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting στην Ανατολική Κρήτη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456