Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΚαλούν τους διασώστες ακόμα και όταν σπάσει η παντόφλα τους

Τον προβληματισμό ολόκληρου του μηχανισμού πολιτικής προστασίας έχουν προκαλέσει οι συχνές περιπτώσεις άσκοπης κινητοποίησης του καθώς και των εθελοντικών ομάδων σε περιστατικά παροχής βοήθειας κυρίως στα φαράγγια της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σητείας. Το θέμα έχει συζητηθεί κατεπανάληψη και στην εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη των εμπλεκόμενων στην διαχείριση κρίσεων στον Δήμο Σητείας ενώ διερευνάται ο τρόπος επιβολής κυρώσεων, όπως γίνεται και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, σε όποιον ασκόπως κινητοποιεί των μηχανισμό διάσωσης χωρίς να συντρέχει σοβαρός...
Stavroula30. June 2022

Τον προβληματισμό ολόκληρου του μηχανισμού πολιτικής προστασίας έχουν προκαλέσει οι συχνές περιπτώσεις άσκοπης κινητοποίησης του καθώς και των εθελοντικών ομάδων σε περιστατικά παροχής βοήθειας κυρίως στα φαράγγια της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σητείας.

Το θέμα έχει συζητηθεί κατεπανάληψη και στην εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη των εμπλεκόμενων στην διαχείριση κρίσεων στον Δήμο Σητείας ενώ διερευνάται ο τρόπος επιβολής κυρώσεων, όπως γίνεται και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, σε όποιον ασκόπως κινητοποιεί των μηχανισμό διάσωσης χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ζήτησαν την άποψη του επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ κ Γιάννη Δασκαλάκη ο οποίος ως εθελοντής ήταν μάρτυρας σε παρόμοια περιστατικά.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456