Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΜε μια επιπλέον γαλάζια σημαία φέτος ο Δήμος Σητείας

Παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη και της αρμόδιας αντιδημάρχου κας Ελένης Πλατανάκη αναρτήθηκε σήμερα στην παραλία της Σητείας η γαλάζια σημαία ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει το ίδιο και στις παραλίες του Ξερόκαμπου, Βάι/Φοινικόδασους, Γούδουρα, Κάτω Ζάκρου, Κουρεμένου, Μακρύ Γιαλόυ – Λιμανάκι και Χιόνας.  Στην λίστα με τις γαλάζιες σημαίες του Δήμου Σητείας για το 2022 συμπεριλαμβάνονται και οι παραλίες της  Μικρής Πόλης και του Sunwing Makrigialos Beach την ευθύνη των οποίων...
Stavroula30. June 2022

Παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη και της αρμόδιας αντιδημάρχου κας Ελένης Πλατανάκη αναρτήθηκε σήμερα στην παραλία της Σητείας η γαλάζια σημαία ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει το ίδιο και στις παραλίες του Ξερόκαμπου, Βάι/Φοινικόδασους, Γούδουρα, Κάτω Ζάκρου, Κουρεμένου, Μακρύ Γιαλόυ – Λιμανάκι και Χιόνας.  Στην λίστα με τις γαλάζιες σημαίες του Δήμου Σητείας για το 2022 συμπεριλαμβάνονται και οι παραλίες της  Μικρής Πόλης και του Sunwing Makrigialos Beach την ευθύνη των οποίων έχουν τα ξενοδοχεία.

Η πολύ καλή προσπάθεια πολιτών και υπηρεσιών στον Δήμο Σητείας ανταμείφθηκε αυτό το καλοκαίρι με μια επιπλέον γαλάζια σημαία να κυματίζει στον όμορφο Ξερόκαμπο.

“8 ήταν τα αιτήματα του Δήμου, για τις παραλίες που διαχειρίζεται,  τα οποία  επιβραβεύτηκαν  στο σύνολο τους για την ποιότητα των υδάτων, την οργάνωση των παραλιών και την παροχή υπηρεσιών” τόνισε με δήλωση της η κα Πλατανάκη. Ο Δήμαρχος Σητείας ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλουν στο να διατηρείται το υψηλό επίπεδο στις παραλίες μας με ανταμοιβή τις γαλάζιες σημαίες.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456