Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο δυσβάσταχτο κόστος κρατάει μακριά από την Σητεία τους περσινούς επισκέπτες

Μια δύσκολη καλοκαιρινή σεζόν είναι αυτή που διανύουν οι επιχειρήσεις της Σητείας με βασικό ανασταλτικό παράγοντα το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος το οποίο έχει αλλάξει τα πλάνα όσων  θα επέλεγαν τη Σητεία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν ένα καλό καλοκαίρι για τη Σητεία, μετά και από μια ανέλπιστα καλή περσινή σεζόν, οι ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις έφεραν δραματικές αλλαγές και στην συμπεριφορά των τουριστών ιδιαίτερα των εγχώριων. Η Σητεία αναδείχθηκε...
Stavroula7. July 2022

Μια δύσκολη καλοκαιρινή σεζόν είναι αυτή που διανύουν οι επιχειρήσεις της Σητείας με βασικό ανασταλτικό παράγοντα το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος το οποίο έχει αλλάξει τα πλάνα όσων  θα επέλεγαν τη Σητεία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν ένα καλό καλοκαίρι για τη Σητεία, μετά και από μια ανέλπιστα καλή περσινή σεζόν, οι ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις έφεραν δραματικές αλλαγές και στην συμπεριφορά των τουριστών ιδιαίτερα των εγχώριων.

Η Σητεία αναδείχθηκε την περσινή χρονιά μια πολύ καλή επιλογή των εκδρομέων που προέρχονταν από την υπόλοιπη Κρήτη, λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, δημιουργώντας μια ευκαιρία να την γνωρίσουν και να την βάλουν στην λίστα και των μελλοντικών επιλογών τους.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι το πολλαπλάσιο κόστος μετακίνησης έχει κρατήσει στην απομόνωση την ενδοχώρα της Κρήτης αλλά και όλα τα άλλα σημεία του νησιού που βρίσκονται μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα της.

Τις συνέπιες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τώρα οι επαγγελματίες της εστίασης παίρνοντας πρωτοβουλίες σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σητείας κ Μανόλη Αγγελάκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456