Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣύλλογος Εστίασης: Προτεραιότητα μας πάντα ο συνάνθρωπος

Για μια  ακόμα φορά οι επαγγελματίες της εστίασης αποδεικνύουν ότι η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι πάνω από κάθε άλλη προτεραιότητα. Προσπαθώντας και οι ίδιοι να επιβιώσουν δύσκολα, την περίοδο αυτή έχουν βάλει ως προτεραιότητα την στήριξη των συμπολιτών που η επιβίωση τους εξαρτάται από το συσσίτιο που προφέρει με πολύ αγάπη η ενορία του Αγίου Γεωργίου. Με το κάλεσμα τους επιχειρούν να κινητοποιήσουν ολόκληρη την τοπική κοινωνία για να ενισχυθεί το συσσίτιο του Αγίου...
Stavroula11. July 2022

Για μια  ακόμα φορά οι επαγγελματίες της εστίασης αποδεικνύουν ότι η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι πάνω από κάθε άλλη προτεραιότητα.

Προσπαθώντας και οι ίδιοι να επιβιώσουν δύσκολα, την περίοδο αυτή έχουν βάλει ως προτεραιότητα την στήριξη των συμπολιτών που η επιβίωση τους εξαρτάται από το συσσίτιο που προφέρει με πολύ αγάπη η ενορία του Αγίου Γεωργίου.

Με το κάλεσμα τους επιχειρούν να κινητοποιήσουν ολόκληρη την τοπική κοινωνία για να ενισχυθεί το συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου το οποίο έχει φτάσει για πρώτη φορά λίγο πριν την κατάργηση του.

Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ Μανόλης Αγγελάκης, τρια είναι τα σημεία που μπορείτε να αφήνετε τις προσφορές σας, οι καφετέριες The Wall Music Bar , Καφέ Kαφέ & στο Exo Lounge Cafe σε τρόφιμα μακράς διαρκείας ενώ μπορείτε να προφέρετε  κάποια χρηματικά ποσά στα κρεοπωλεία της πόλης μας για την αγορά κρέατος για το συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456