Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΟνειρευόμαστε και εμείς για τη Σητεία ότι ονειρεύεται ο κάθε Σητειακός. Την ανάπτυξη και την βιωσιμότητα της

“Ονειρευόμαστε και εμείς για τη Σητεία ότι ονειρεύεται ο κάθε Σητειακός. Η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα της είναι προτεραιότητα μας κάνοντας έναν καλό σχεδιασμό για το μελλον και βασιζόμενοι στα αποτελέσματα της καλής συνεργασίας τα οποία θα είναι εμφανή το επόμενο χρονικό διάστημα”. Με αυτά τα λόγια έκλεισε την τοποθέτηση του ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη στην πρώτη  εθιμοτυπική επίσκεψη του στον Δήμο Σητείας την Τετάρτη το...
Stavroula14. July 2022

“Ονειρευόμαστε και εμείς για τη Σητεία ότι ονειρεύεται ο κάθε Σητειακός. Η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα της είναι προτεραιότητα μας κάνοντας έναν καλό σχεδιασμό για το μελλον και βασιζόμενοι στα αποτελέσματα της καλής συνεργασίας τα οποία θα είναι εμφανή το επόμενο χρονικό διάστημα”.

Με αυτά τα λόγια έκλεισε την τοποθέτηση του ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη στην πρώτη  εθιμοτυπική επίσκεψη του στον Δήμο Σητείας την Τετάρτη το πρωί.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Τσιφετάκης, η πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Γιαννακάκη και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Πλατανάκη,
Γιώργος Αϊλαμάκης και Γιάννης Παπαδάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456