Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜπουργονίκος: Ο θιασώτης του Ερωτόκριτου στον τόπο του ήρωα του

Μπουργονίκος, ένας γνήσιος κρητικός, τραχύς, υπερήφανος, ευαίσθητος. Ένας θιασώτης του Ερωτόκριτου, από την καρδιά της Κρήτης έφτασε στον τόπο του αγαπημένου του ήρωα. Ο έρωτας, ο πόλεμος, η χαρά, η λύπη, η λεβεντιά, η ντομπροσύνη, όλα τα συναισθήματα και οι συνθήκες δοσμένες με μοναδικό τρόπο έκφρασης το ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου. Ο Μπουργονίκος ένας από τους επίτιμους καλεσμένους της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος θα απαγγείλει Ερωτόκτιτο, με τον πιο καθαρό και αγέρωχο τρόπο, στο Διεθνές Συνέδριο...
Stavroula21. July 2022

Μπουργονίκος, ένας γνήσιος κρητικός, τραχύς, υπερήφανος, ευαίσθητος. Ένας θιασώτης του Ερωτόκριτου, από την καρδιά της Κρήτης έφτασε στον τόπο του αγαπημένου του ήρωα.

Ο έρωτας, ο πόλεμος, η χαρά, η λύπη, η λεβεντιά, η ντομπροσύνη, όλα τα συναισθήματα και οι συνθήκες δοσμένες με μοναδικό τρόπο έκφρασης το ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου.

Ο Μπουργονίκος ένας από τους επίτιμους καλεσμένους της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος θα απαγγείλει Ερωτόκτιτο, με τον πιο καθαρό και αγέρωχο τρόπο, στο Διεθνές Συνέδριο για τον Ερωτόκριτο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456