Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤην συνεργασία των πολιτών ζητά η υπηρεσία καθαριότητας για μια πόλη καθαρή και τους καλοκαιρινούς μήνες

Με σχετικό ενημερωτικό δελτίο η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σητείας ενημερώνει τους δημότες για τον ενδεδειγμένο τρόπο τοποθέτησης των ανακυκλώσιμων στους ειδικούς κάδους από τους επαγγελματίες αλλά και για το νέο δρομολόγιο περισυλλογής που προστίθεται λόγω του φόρτου που προκύπτει τους καλοκαιρινούς μήνες.   Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο της υπερχείλισης και διασποράς απορριμμάτων ειδικά στους μπλε Κάδους ανακύκλωσης η Υπηρεσία Καθαριότητας θα προβαίνει στην ξεχωριστή συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών...
Stavroula28. July 2022
sitia foto

Με σχετικό ενημερωτικό δελτίο η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σητείας ενημερώνει τους δημότες για τον ενδεδειγμένο τρόπο τοποθέτησης των ανακυκλώσιμων στους ειδικούς κάδους από τους επαγγελματίες αλλά και για το νέο δρομολόγιο περισυλλογής που προστίθεται λόγω του φόρτου που προκύπτει τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο της υπερχείλισης και διασποράς απορριμμάτων ειδικά στους μπλε Κάδους ανακύκλωσης η Υπηρεσία Καθαριότητας θα προβαίνει στην ξεχωριστή συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών από τα καταστήματα που βρίσκονται στις οδούς Ελ. Βενιζέλου-Βιτσέντζου Κορνάρου-Καπετάν Σήφη και Δημοκρίτου.   

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που βρίσκονται σε αυτές τις οδούς,  από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρα 10:00π.μ να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας έξω από τα καταστήματα τους,  τα οποία θα πρέπει να είναι κατά το δυνατό δεματοποιημένα και ειδικά οι χαρτόκουτες διπλωμένες,  προκειμένου να είναι εφικτή η αποκομιδή τους με το ανοικτό φορτηγό του Δήμου.

Ενημερώνουμε επίσης του Δημότες μας ότι οι κάδοι  ανακύκλωσης και σύμμεικτων απορριμμάτων μεταφέρθηκαν από τον πεζόδρομο της 4ης Σεπτεμβρίου στην Οδό Παπανδρέου προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα και η ποιότητα διαβίωσης στην περιοχή.

Τέλος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ποσότητα απορριμμάτων λόγω της τουριστικής κίνησης, καθιερώνεται δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων κάθε Κυριακή  από τις 31/7 έως και 4/9/2022  στην περιοχή του κέντρου και της παραλίας όπου συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456