Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟλοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες ο φωτισμός του Λιμανιού

Με διαθέσιμα κονδύλια 2 εκ. euro το Λιμάνι της Σητείας αλλάζει  ριζικά δίνοντας μια άλλη δυναμική στο πιο νευραλγικό σημείο της πόλης. Στα πλαίσια αυτά ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες σε όλο το μήκος του ο βυθιζόμενος διακοσμητικός φωτισμός διαμορφώνοντας  με αυτόν τον τρόπο μια ενιαία αναβαθμισμένη εικόνα. «Αναμένοντας την τελική φάση του σχεδιασμού και ξεπερνώντας τις δαιδαλώδεις διαδικασίες που προκύπτουν, άμεσα θα περάσουμε στην δημοπράτηση των πλωτών εξεδρών αλλάζονταν έτσι καθοριστικά την προοπτική του Λιμανιού...
Stavroula1. August 2022

Με διαθέσιμα κονδύλια 2 εκ. euro το Λιμάνι της Σητείας αλλάζει  ριζικά δίνοντας μια άλλη δυναμική στο πιο νευραλγικό σημείο της πόλης.

Στα πλαίσια αυτά ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες σε όλο το μήκος του ο βυθιζόμενος διακοσμητικός φωτισμός διαμορφώνοντας  με αυτόν τον τρόπο μια ενιαία αναβαθμισμένη εικόνα.

«Αναμένοντας την τελική φάση του σχεδιασμού και ξεπερνώντας τις δαιδαλώδεις διαδικασίες που προκύπτουν, άμεσα θα περάσουμε στην δημοπράτηση των πλωτών εξεδρών αλλάζονταν έτσι καθοριστικά την προοπτική του Λιμανιού της Σητείας» δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456