Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Διεθνής Δημήτρης Μαυροειδής στη Σητεία για τον Μάρκο Αναγνωστάκη

Στη Σητεία βρέθηκε ο διεθνής μπασκετμπολίστας και σέντερ της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής συμμετέχοντας στο τουρνουά 3×3 που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΣΑΟ και με την στήριξη της Περιφέρειας και του Δήμου Σητείας, στη μνήμη του Μάρκου Αναγνωστάκη. Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας των φίλων του Μάρκου Αναγνωστάκη στον αγώνα που έδωσαν την Κυριακή το απόγευμα λίγο πριν την ολοκλήρωση του διήμερου τουρνουά 3×3 για να τιμήσουν τον φίλο και συμπαίκτη...
Stavroula1. August 2022

Στη Σητεία βρέθηκε ο διεθνής μπασκετμπολίστας και σέντερ της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής συμμετέχοντας στο τουρνουά 3×3 που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΣΑΟ και με την στήριξη της Περιφέρειας και του Δήμου Σητείας, στη μνήμη του Μάρκου Αναγνωστάκη.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας των φίλων του Μάρκου Αναγνωστάκη στον αγώνα που έδωσαν την Κυριακή το απόγευμα λίγο πριν την ολοκλήρωση του διήμερου τουρνουά 3×3 για να τιμήσουν τον φίλο και συμπαίκτη τους.

Ο διανθής μπασκετμπολίστας μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα υλοποίησης  τέτοιου είδους εκδηλώσεων οι οποίες δίνουν στα παιδιά κίνητρο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του ΣΑΟ Σίμος Τσαντηράκης ευχαρίστησε θερμά τον Δημήτρη Μαυροειδή για την άμεση θετική  ανταπόκριση του να παρευρίσκεται σε αυτή τη σημαντική για την πόλη αθλητική δράση.

Μετά από αυτό το πολύ πετυχημένο αθλητικό διήμερο στόχος και του ΣΑΟ αλλά και του Δήμου Σητείας είναι η καθιέρωση και μόνιμη εγκατάσταση 3×3 σε ανοιχτό χώρο εντός της πόλης. Το 3×3 είναι ολυμπιακό άθλημα, ταχύτατα διαδεδομένο μιας και λόγο της φύσης του είναι πολύ προσιτό στον κόσμο, σημειώνουν ο Χρήστος Μαυρόπουλος και η Στέλλα Πραματευτάκη εκπρόσωποι της εταιρείας που έφερε και εγκατέστησε τα τερέν 3×3 στην Σητεία.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456