Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΝίκος Διαλυνάς: Η Σητεία έχασε σημαντικές ευκαιρίες όμως τώρα κοιτάμε μπροστά

Έχοντας στρέψει πλέον το βλέμμα στο τι μπορούμε να κερδίσουμε και όχι στο τι χάσαμε ο Δήμος και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας έχει βάλει τις προτεραιότητες εκείνες που θα ανασύρουν την περιοχή από την αφάνεια και θα την τοποθετήσουν στο κάδρο των επιλογών ενός επισκέπτη ή ενός επενδυτή. Με αφορμή την εικόνα της πόλης που αλλάζει σημαντικά,  μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα είχαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ Νίκο Διαλυνά, η οποία...
Stavroula9. August 2022

Έχοντας στρέψει πλέον το βλέμμα στο τι μπορούμε να κερδίσουμε και όχι στο τι χάσαμε ο Δήμος και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας έχει βάλει τις προτεραιότητες εκείνες που θα ανασύρουν την περιοχή από την αφάνεια και θα την τοποθετήσουν στο κάδρο των επιλογών ενός επισκέπτη ή ενός επενδυτή.

Με αφορμή την εικόνα της πόλης που αλλάζει σημαντικά,  μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα είχαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ Νίκο Διαλυνά, η οποία δεν κινήθηκε στο πλαίσιο του τι έπρεπε να είχαμε κάνει αλλά στο τι κάνουμε σήμερα για την προώθηση και προβολή της περιοχής.

Το ότι η Σητεία για πρώτη φορά φιγουράρει σε σημαντικά έντυπα με πολυσέλιδα άρθρα ίσως δείχνει τον τρόπο με τον οποίο έχουμε επιλέξει να “πουλήσουμε” ένα εξαιρετικο, παρθένο προϊόν στο οποίο κάποιοι θα ήθελαν να επενδύσουν με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχει επικρατήσει μέχρι σήμερα στο υπόλοιπο νησί.

Συγκεκριμένες και μεθοδικές κινήσεις ίσως φέρουν επιτέλους την πολυπόθητη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. “Υπάρχει ένας σχεδιασμός ο οποίος ολοκληρώνεται άμεσα για να περάσουμε στην πράξη. Ευελπιστούμε να έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα όχι την επόμενη σεζόν αλλά και μέσα στον χειμώνα. Όλο αυτό “χτίζεται” σε συνεργασία  με τους φορείς και επαγγελματίες της πόλης. Ο μονοθεματικός τρόπος δεν είναι αυτός που θα επιλέξουμε αφού δεν θα βοηθήσει να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους ή τύπου τουριστικής ανάπτυξης για να μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο” είπε μεταξύ άλλων στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ Νίκος Διαλυνάς.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456