Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ; Ναι η Σητεία θέλει να προσφέρει και αυτό στον επισκέπτη της

Εύλογη και απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου για τα διαδικτυακά σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΑΜΟΥΔΙ. Και βέβαια η Σητεία θέλει και οφείλει να δώσει στον επισκέπτη της και αυτήν την επιλογή. Και βέβαια η Σητεία έχει και προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο δεκάδες παρθένες παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής της. Και βέβαια η Σητεία θέλει να σταματήσει να είναι “πίσω από το φεγγάρι”. Η Σητεία δεν είναι ερημονήσι....
Stavroula10. August 2022
cavo foto ok

Εύλογη και απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου για τα διαδικτυακά σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΑΜΟΥΔΙ. Και βέβαια η Σητεία θέλει και οφείλει να δώσει στον επισκέπτη της και αυτήν την επιλογή. Και βέβαια η Σητεία έχει και προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο δεκάδες παρθένες παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής της. Και βέβαια η Σητεία θέλει να σταματήσει να είναι “πίσω από το φεγγάρι”.

Η Σητεία δεν είναι ερημονήσι. Είναι ένας ευλογημένος τόπος στον οποίο ζουν, δραστηριοποιούνται και προσπαθούν να επιβιώσουν ελεύθεροι επαγγελματίες και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν. Και το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η Σητεία θα πρέπει να σταματήσει να υστερεί σε παροχές και τουριστικές υποδομές. Εξάλλου τα αποτελέσματα αυτής της υστέρησης που υπάρχει μέχρι σήμερα το πληρώνουμε ακριβά. Ο στόχος είναι και η Σητεία όπως και όλα τα άλλα αναπτυγμένα τουριστικά μέρη να μπορεί να προφέρει τα πάντα στον επισκέπτη της.

Στη  συγκεκριμένη, εξαιρετικού κάλους, παραλία μέχρι και πέρσι είχαν πρόσβαση μόνο όσοι επιδίδονταν στην αναρρίχηση. Αν αποφάσιζες να την επισκεφθείς με την οικογένεια σου έπρεπε να φορτωθείς κάθε είδους πρώτης ανάγκης για να είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσες να επιβιώσεις κάτω από τον καυτό ήλιο. Ομπρέλες, ξαπλώστρες, όλα τα σχετικά με την θάλασσα και τα παιδιά, νερά, φρούτα, φαγητά, φαρμακείο. Και βέβαια να μπορέσεις να μεταφέρεις με ασφάλεια τα μέλη της οικογένειας σου.

Εφικτό; Ανέφικτο.

Συνήθως δεν το τολμούσες.

Γι αυτό και ήταν μια παραλία για λίγους και τολμηρούς.

Πιστεύετε ότι ο άνθρωπος αυτός με την υψηλών προδιαγραφών επένδυση που έκανε έχει βγει κερδισμένος;  Από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει η πιθανότητα του χρόνου να μην είναι αυτός ο μισθωτής της παραλίας; Κι όμως αυτός δεν το είδε κοντόφθαλμα και το τόλμησε. Τόλμησε να δημιουργήσει ένα σημείο αναψυχής ισάξιο με αυτά που υπάρχουν στα τουριστικά αναπτυγμένα θέρετρα, και το κατάφερε.

Βάζοντας όπως εμείς ξέρουμε και κάνουμε μέχρι σήμερα τα όρια μας, θέλουμε να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε τον τόπο μας πρώτα εμείς και βεβαια οι επισκέπτες μας και όχι να τον θαυμάζουμε μέσα από λήψεις drone και αφιερώματα του National Geographic.

Πραγματικά έχουμε βαρεθεί να αναρτιόμαστε αυτοί οι αυτόκλητοι σωτήρες βλέπουν τι πραγματικά τραγικό συμβαίνει αλλού; πολύ κοντά μας;

Αν όχι σας προκαλούμε σε ένα οδοιπορικό ρεπορτάζ με ανοιχτές τις κάμερες.

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456