Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤι αλλάζει σε Παπαναστασίου-Γεννηματά-Δημοκρατίας

Μετά την ολοκλήρωση της οριζόντιας και κάθετης σήμανσης σε εφαρμογή μπαίνουν πλέον οι νέες κυκλοφορικές ρυθμίσεις σε κεντρικές οδούς τις πόλης. Νέο καθεστώς θα ισχύει πλέον σε Παπαναστασίου-Γεννηματά-Δημοκρατίας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση οχημάτων και πεζών. Μονοδρομούνται Γεννηματά και Δημοκρατίας ενώ η στάθμευση στην Παπαναστασίου θα γίνεται μόνο με χρονοχρέωση. Η περίοδος προσαρμογής είναι αναγκαία όμως η εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων κρίνεται επιτακτική προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητα και να διαμορφώσει νέα νοοτροπία στον δημότη....
Stavroula13. August 2022

Μετά την ολοκλήρωση της οριζόντιας και κάθετης σήμανσης σε εφαρμογή μπαίνουν πλέον οι νέες κυκλοφορικές ρυθμίσεις σε κεντρικές οδούς τις πόλης.

Νέο καθεστώς θα ισχύει πλέον σε Παπαναστασίου-Γεννηματά-Δημοκρατίας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση οχημάτων και πεζών.

Μονοδρομούνται Γεννηματά και Δημοκρατίας ενώ η στάθμευση στην Παπαναστασίου θα γίνεται μόνο με χρονοχρέωση.

Η περίοδος προσαρμογής είναι αναγκαία όμως η εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων κρίνεται επιτακτική προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητα και να διαμορφώσει νέα νοοτροπία στον δημότη.

Περισσότερες διευκρινήσεις έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Γιάννης Παπαδάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456