Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΈναρξη για το 6ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Κιθάρας στη Σητεία

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του Δήμου Σητείας, του Δ.Ο.Κ.Α.Σ και του Δημοτικού Ωδείου Σητειας “Ο Στρατής Καλογερίδης”, πραγματοποιείται από 19 έως 21 Αυγούστου στη Σητεία το 6ο Παγκρήτιο φεστιβάλ κιθάρας . Την Παρασκευή το απόγευμα δόθηκε  συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΙΤΑΝΟΣ παρουσία των συμμετεχόντων του Φεστιβάλ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο στις 20 Αυγούστου από τις 10:00 έως τις 18:00 στο Πολύκεντρο Σητείας θα διεξαχθεί η πρώτη ημέρα...
Stavroula20. August 2022

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του Δήμου Σητείας, του Δ.Ο.Κ.Α.Σ και του Δημοτικού Ωδείου Σητειας “Ο Στρατής Καλογερίδης”, πραγματοποιείται από 19 έως 21 Αυγούστου στη Σητεία το 6ο Παγκρήτιο φεστιβάλ κιθάρας .

Την Παρασκευή το απόγευμα δόθηκε  συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΙΤΑΝΟΣ παρουσία των συμμετεχόντων του Φεστιβάλ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο στις 20 Αυγούστου από τις 10:00 έως τις 18:00 στο Πολύκεντρο Σητείας θα διεξαχθεί η πρώτη ημέρα των σεμιναρίων από τους Κώστα Κοτσιωλη, Ιάκωβο Κολανιάν, Μαρία Κολόζου και του διαγωνισμού κιθάρας όλων των κατηγοριών ενώ ην ίδια ημέρα στις 21:00 θα γίνει και η συναυλία του Ιάκωβου Κολανιάν και Πέμης Ζούνη στο Ενετικό Κάστρο της Καζάρμας με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για κιθάρα και φωνή.

Την Κυριακή στις 21 Αυγούστου από τις 10:00 έως τις 18:00 θα είναι η δεύτερη ημέρα των σεμιναρίων και της τελικής φάσης του διαγωνισμού.    Στις 21:00 θα γίνει η απονομή των βραβείων των διαγωνισμών όλων των κατηγοριών και η συναυλία της Μαρίας Κολόζου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456