Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Κιθάρας στη Σητεία

Με την βράβευση των διακριθέντων του 6ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Κιθάρας, που πραγματοποιήθηκε στην Σητεία από 19 έως 21 Αυγούστου έκλεισαν οι εκδηλώσεις του τριημέρου. Στα πλαίσια του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια κιθάρας από τους Κώστα Κοτσιώλη, Ιάκωβο Κολανιάν και Μαρία Κολόζουκαι ενώ διεξήχθη και διαγωνισμός κιθάρας όλων των κατηγοριών. Ξεχωριστή εμπειρία ήταν η συναυλία του Ιάκωβου Κολανιάν και Πέμης Ζούνη στο Ενετικό Κάστρο της Καζάρμας με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για κιθάρα και φωνή. Την τελευταια...
Stavroula22. August 2022

Με την βράβευση των διακριθέντων του 6ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Κιθάρας, που πραγματοποιήθηκε στην Σητεία από 19 έως 21 Αυγούστου έκλεισαν οι εκδηλώσεις του τριημέρου.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια κιθάρας από τους Κώστα Κοτσιώλη, Ιάκωβο Κολανιάν και Μαρία Κολόζουκαι ενώ διεξήχθη και διαγωνισμός κιθάρας όλων των κατηγοριών. Ξεχωριστή εμπειρία ήταν η συναυλία του Ιάκωβου Κολανιάν και Πέμης Ζούνη στο Ενετικό Κάστρο της Καζάρμας με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για κιθάρα και φωνή.

Την τελευταια ημέρα του φεστιβάλ, της βράβευσης των διακεκριμένων ακολούθησε η συναυλία της Μαρίας Κολόζου στον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο του Δημοτικού Κήπου.

Να θυμίσουμε ότι το 6ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Κιθάρας πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του Δήμου Σητείας, του Δ.Ο.Κ.Α.Σ και του Δημοτικού Ωδείου Σητείας “Ο Στρατής Καλογερίδης”,

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456