Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔεκτό έγινε το αίτημα του Δήμου Σητείας για παράταση των δρομολογίων του HIGHSPEED

  Με αφορμή την έγκριση παράτασης των δρομολογίων του επιβατηγού ταχύπλοου που εκτελεί τη γραμμή Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Χάλκη-Ρόδο, μέχρι 16/10/2022, ο Δήμαρχος Σητείας έστειλε στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:   Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ   Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αποδοχή του αιτήματος εκ μέρους του Δήμου Σητείας για παράταση  των δρομολογίων του HIGHSPEED που εκτελεί τη γραμμή Σητεία-Κάσος-Κάρπαθος-Χάλκη-Ρόδος.   Η συνέχιση των δρομολογίων παρατείνει την αυξημένη κίνηση επιβατών και εμπορευμάτων και ενισχύει...
Stavroula3. September 2022
https://sitiaka.gr/wp-content/uploads/2022/07/sea-jet-foto-1280x720.jpg

 

Με αφορμή την έγκριση παράτασης των δρομολογίων του επιβατηγού ταχύπλοου που εκτελεί τη γραμμή Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Χάλκη-Ρόδο, μέχρι 16/10/2022, ο Δήμαρχος Σητείας έστειλε στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

 

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αποδοχή του αιτήματος εκ μέρους του Δήμου Σητείας για παράταση  των δρομολογίων του HIGHSPEED που εκτελεί τη γραμμή Σητεία-Κάσος-Κάρπαθος-Χάλκη-Ρόδος.

 

Η συνέχιση των δρομολογίων παρατείνει την αυξημένη κίνηση επιβατών και εμπορευμάτων και ενισχύει την επισκεψιμότητα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα.

 

 

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456