Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΈνωση Συλλόγων γονέων: Η μείωση των μαθητών και η υποβάθμισης τεσσάρων δημοτικών σχολείων του Δήμου Σητείας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σητεία με την Ένωση Συλλόγων γονέων και τον προϊστάμενο πρωτοβάθμιας κύριο Μανάκη. Παρούσα ήταν και η αρμόδια αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας κυρία Ελένη Πλατανάκη. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο τρόπος λειτουργίας των σχολείων ενώ εκτενής συζήτηση έγινε αναφορικά με τις λειτουργικές υποβάθμισης τεσσάρων δημοτικών σχολείων του Δήμου Σητείας. Από όλες τις πλευρές τέθηκαν τα θέματα δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά και βέβαια οι εκπαιδευτικοί στις...
Stavroula8. September 2022
305995499_734667761055658_1904005030628445148_n
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σητεία με την Ένωση Συλλόγων γονέων και τον προϊστάμενο πρωτοβάθμιας κύριο Μανάκη.
Παρούσα ήταν και η αρμόδια αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας κυρία Ελένη Πλατανάκη.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο τρόπος λειτουργίας των σχολείων ενώ εκτενής συζήτηση έγινε αναφορικά με τις λειτουργικές υποβάθμισης τεσσάρων δημοτικών σχολείων του Δήμου Σητείας. Από όλες τις πλευρές τέθηκαν τα θέματα δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά και βέβαια οι εκπαιδευτικοί στις τοποθετήσεις και τις πληρότητες των ωρών που απαιτούνται. Από την πλευρά του κυρίου Μαμάκη υπήρξε η δέσμευση ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κανένα παιδί να μη στερηθεί την γνώση ή τα μαθήματα ειδικοτήτων στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό σύμφωνα με τις έως τώρα τοποθετήσεις αλλα και όσες στη συνέχεια πραγματοποιηθούν ενώ είναι ανοικτός σε προτάσεις κάθε ρεαλιστικής βάσης!
Οπωσδήποτε το μείζον θέμα είναι η χαμηλή καταγραφή μαθητών στα εν λόγω σχολεία που αυτομάτως γίνεται απαγορευτική για να δικαιολογεί περισσότερες θέσεις εκπαιδευτικών.
Όλες οι πλευρές θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να βρεθούν άμεσες λύσεις και η χρυσή τομή ώστε να κυλήσει μία χρονιά δημιουργική για όλους!
Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456