Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΦουρνίσαμε, ξεφουρνίσαμε και γευτήκαμε τα εξαιρετικά Σητειακά προϊόντα

Ζυμώσαμε, φουρνίσαμε, ξεφουρνίσαμε και γευτήκαμε τα εξαιρετικά Σητειακά προϊόντα. Στα  πλαίσια των Κορναρείων 2022, ο Σύλλογος “Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας” με τη συνδιοργάνωση του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Σητείας (ΔΟΚΑΣ), του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Σητείας ”Οι Τουρτούλοι” και με τη σημαντική στήριξη της Ιεράς Μονής Τοπλού , οργάνωσαν και πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου παραδοσιακά ζυμώματα στο χώρο του Mοναστηριού. Όσοι είχαν σήμερα το πρωί την ευκαιρία να βρεθούν στην Ιερά Μονή...
Stavroula11. September 2022

Ζυμώσαμε, φουρνίσαμε, ξεφουρνίσαμε και γευτήκαμε τα εξαιρετικά Σητειακά προϊόντα. Στα  πλαίσια των Κορναρείων 2022, ο Σύλλογος “Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας” με τη συνδιοργάνωση του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Σητείας (ΔΟΚΑΣ), του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Σητείας ”Οι Τουρτούλοι” και με τη σημαντική στήριξη της Ιεράς Μονής Τοπλού , οργάνωσαν και πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου παραδοσιακά ζυμώματα στο χώρο του Mοναστηριού.

Όσοι είχαν σήμερα το πρωί την ευκαιρία να βρεθούν στην Ιερά Μονή Τοπλού έφτιαξαν προζυμένιο ψωμί όπως  παλιά, το φούρνισαν και γεύτηκαν την ξεφουρνιά την οποία συνόδευαν Σητείακα καλούδια.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456