Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜε τους καλύτερους οιωνούς η έναρξη της σχολικής χρονιάς και στα σχολεία του Δήμου Σητείας

Με τους αγιασμούς στις σχολικές μονάδες πραγματοποιήθηκε σήμερα η έναρξη της σχολικής χρονιάς και στα σχολεία του Δήμου Σητείας τα οποία για πρώτη φορά παρουσιάζονται με ελάχιστα κενά μόνο στην ειδική αγωγή και τα βιβλία να είναι ήδη διαθέσιμα για τους μαθητές. Ενώ σχεδόν στο σύνολο τους τα κτιριακά προβλήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες σε ολόκληρο το εύρος του Δήμου Σητείας, έχουν λυθεί με έγκαιρες παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας, άλυτο παραμένει το χρόνιο κτιριακό...
Stavroula12. September 2022

Με τους αγιασμούς στις σχολικές μονάδες πραγματοποιήθηκε σήμερα η έναρξη της σχολικής χρονιάς και στα σχολεία του Δήμου Σητείας τα οποία για πρώτη φορά παρουσιάζονται με ελάχιστα κενά μόνο στην ειδική αγωγή και τα βιβλία να είναι ήδη διαθέσιμα για τους μαθητές.

Ενώ σχεδόν στο σύνολο τους τα κτιριακά προβλήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες σε ολόκληρο το εύρος του Δήμου Σητείας, έχουν λυθεί με έγκαιρες παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας, άλυτο παραμένει το χρόνιο κτιριακό πρόβλημα του ΕΠΑΛ Σητείας με τον διευθυντή κ Γρηγόρη Προιστάκη να δηλώνει απογοητευμένος από την πορεία των διαδικασιών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456