Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ εορτασμός στης Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στο Φαράγγι του Ρίχτη

Με ένα Σητειακό κέρασμα και μια συμβολική έκπτωση κατά την είσοδο τους στο Φαράγγι του Ρίχτη οι σημερινοί επισκέπτες ενημερώνονταν από τους υπαλλήλους της ΜΑΔΕΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού που εορτάζεται και στον Δήμο μας σε χαρακτηριστικά τουριστικά σημεία του. Ο πρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Δημοτικής Εταιρείας Σητείας κ. Νίκος Μακρυνάκης βρέθηκε σήμερα στο σημείο καλωσορίζοντας και ο ίδιος τους επισκέπτες. “Προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτηση των επισκεπτών και όχι τα έσοδα για τον Δήμο”...
Stavroula27. September 2022

Με ένα Σητειακό κέρασμα και μια συμβολική έκπτωση κατά την είσοδο τους στο Φαράγγι του Ρίχτη οι σημερινοί επισκέπτες ενημερώνονταν από τους υπαλλήλους της ΜΑΔΕΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού που εορτάζεται και στον Δήμο μας σε χαρακτηριστικά τουριστικά σημεία του.

Ο πρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Δημοτικής Εταιρείας Σητείας κ. Νίκος Μακρυνάκης βρέθηκε σήμερα στο σημείο καλωσορίζοντας και ο ίδιος τους επισκέπτες.

“Προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτηση των επισκεπτών και όχι τα έσοδα για τον Δήμο” σημείωσε με έμφαση ο κ Μακρυνάκης μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αναφερόμενος στο αντίτιμο της εισόδου του φαραγγιού το οποίο ισχύει από την περσινή χρονιά και το οποίο καλύπτει τις αναγκαίες παρεμβάσεις κατά μήκος της διαδρομής καθώς και την  δημιουργία όλων των αναγκαίων υποδομών για την αφάλεια των επισκεπτών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456