Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικά2ο Τουρνουά Ακαδημιών “Χάρης Αχλαδιανάκης”

Στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας και Παλαικάστρου βρέθηκαν σήμερα οι ακαδημίες ιστορικών ομάδων του Ηρακλείου και του Λασιθίου προκειμένου να συμμετέχουν στο 2ο Τουρνουά Ακαδημιών “Χάρης Αχλαδιανάκης”. Τα παιδιά των ακαδημιών του Εργοτέλη, Ηρόδοτου, Λίντο, ΟΦΙ και Ελούντας από νωρίς το πρωί γέμισαν τα στάδια και εφάρμοσαν με το καλύτερο τρόπο την ιδέα του “ευ αγωνίζεσθαι”. Μια ημέρα γιορτή για την πόλη και για τα παιδιά της με αφορμή την τιμή που θέλει να αποδώσει η...
Stavroula9. October 2022

Στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας και Παλαικάστρου βρέθηκαν σήμερα οι ακαδημίες ιστορικών ομάδων του Ηρακλείου και του Λασιθίου προκειμένου να συμμετέχουν στο 2ο Τουρνουά Ακαδημιών “Χάρης Αχλαδιανάκης”. Τα παιδιά των ακαδημιών του Εργοτέλη, Ηρόδοτου, Λίντο, ΟΦΙ και Ελούντας από νωρίς το πρωί γέμισαν τα στάδια και εφάρμοσαν με το καλύτερο τρόπο την ιδέα του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Μια ημέρα γιορτή για την πόλη και για τα παιδιά της με αφορμή την τιμή που θέλει να αποδώσει η ομάδα στον πρόεδρος της .

Ένα τουρνουά που ξεκίνησε το 2021 και όπως έχει υποσχεθεί η σημερνή διοίκηση θα γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του πρώην Προέδρου της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Χάρη Αχλαδιανάκη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456